Şifrenizi Sıfırlayın

Arama Sonuçları

Sea Lion 2

Tekne Açıklaması

MOTORYAT SEA LEON 2

Motoryat Sea Leon 2 ile Bodrum, Marmaris ve Göcek’ten başlayacağınız mavi tur organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamaya geçireceğiniz tatil planınızı taçlandıran bu tur hayatınızın deneyimi olacak. 2006’da imal edilmiş yat 2017 yılında yenileme işlemine tabi tutulmuş olup bugünkü modern halini almıştır. 29 metre boya, 7 metre genişliğe sahiptir. Geniş bir yaşam alanı sunar. 5 kabine sahip Motoryat Sea Leon 2 totalde 12 kişiyi ağırlayacak kapasitededir. 5 kişilik çalışma ekibi vardır.

Motoryat kiralama konusunda şüpheleriniz varsa, Motoryat Sea Leon 2 bunları gidermek için vardır. Yolcu konforu göz önüne alınarak tasarlanmış yatın kabinleri ve diğer alanları bir otel rahatlığını aratmamaktadır. Ayrıca donanımı sayesinde yat hareket halindeyken sarsıntı durumu minimal seviyededir. İnsanların en çok takıldığı konulardan bir diğer konu da temizliktir. Motoryatın hijyeni içinde bulunduğumuz pandemi koşullarından da dolayı daha hassas bir konu halini almıştır. Belli aralıklarla temizlik yapılmakta olup, dezenfektan işlemlerine ayrıca önem verilmektedir.

Motoryat Kiralama ve Mavi Tur

Motoryat kiralama işi mavi tur etkinlikleri için en mantıklı çözümlerden biridir. Firmamız size tüm konularda güvence sağlamaktadır. Aklınıza takılacak her şeyi sormak için iletişim bilgilerimize ulaşarak bize sorabilirsiniz.

Motoryat Sea Leon 2, 2 adet HP motora sahiptir,  25 Knotsa kadar hızını arttırabilmektedir.  Ortalama yakıt tüketimi saatte 500 litre olup, maksimum yakıt tüketimi ise saatte 700 litredir. Tekne yakıt tasarrufuna uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca yakıt, bize ödeyeceğiniz kiralama bedelinin haricinde bir masraftır.

Motoryat Sea Leon ve Genel Özellikleri

Motoryat Sea Leon 2, 1 master, 2 double ve 2 adet pulmanlı twin kabine sahiptir. Twin kabinlerde 3 kişi kalabilmektedir. Kabinlerin alabileceği toplam kişi sayısı ise 12’dir. Motoryatta 2 adet 40 HP jeneratör bulunmaktır. Sıcak ve elektrik hizmeti kesintisiz bir şekilde veriilmektedir. Klima kullanma konusunda herhangi bir kısıt da bulunmamaktadır, günün her saati istediğiniz şekilde serinleyebilirsiniz.

Sea Leon 2 teknesi sağladığı imkanlarla size sıkılmayı unutturacak. Apple TV + Bang Olefsen ses sistemleri, uydu yayını ve playstation ile harika vakit geçireceksiniz. Bunların haricinde 70 HP servis botu, jet ski, seabob, kano denizde kaliteli vakit geçirebilir, su kayağı, ringo, 2 adet paddle board ve wakeboard sayesinde çeşitli su sporlarını deneyimleyebilme imkanı bulabilirsiniz. Bu ekipmanların kullanımı kiralama bedeline dahil hizmettir.

Rüya gibi bir tatil fırsatını kaçırmayın. Motoryat kiralama ve sezon fiyatları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.

Tekne Detayları
Property ID: 4543
Uzunluk: 29 m
Genişlik: 7 m
Sınıfı: Motor Yat
Limanı: Bodrum
Yolcu Sayısı: 12
Kabin Sayısı: 5
Mürettebat: 5
Yapım/Yenileme Yılı: 2006/2017
Jeneratör: 2 X 40 HP
Motor: 2 X 2450 HP
Tekne Özellikleri
Diğer Özellikler
Balık Malzemeleri
Jet Ski
Servis Botu
Su Oyuncakları
Su Sporları
Tavla Okey...
Fiyat € 6000

Fiyatlar

Mayıs
€ 6000
Haziran
€ 6000
Temmuz
€ 6000
Ağustos
€ 7000
Eylül
€ 6000
Ekim
€ 6000

Teklif İsteyin

Favorilere Ekle
Mesaj Gönderin
Paylaş
  • Rezervasyon formu

  • Gelişmiş Arama


Benzer Yatlar

image
€ 550 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:3
image
€ 2,500 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:6
Kabin:3
image
€ 2,200 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:6
Kabin:4
image
€ 1,250 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:6
Kabin:3
image
€ 21,430 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:12
Kabin:6
image
€ 1,750 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:12
Kabin:6

Fiyata Dahil

  • Başlangıç limanı masrafları ve çıkış işlemleri
  • Seyir belgesi ve gerekli işlemler için gemi acentesi masrafları
  • Palamar ücretleri
  • Mürettebat servisi
  • Kullanma suyu
  • Dizel ve benzin giderleri
  • Nevresim takımları ve banyo havluları
  • Yattaki ekipmanların kullanımı
  • Yat sigortası (kişisel seyahat sigortası yaptırmanızı tavsiye ederiz.)

Fiyata Dahil Değil

  • KDV
  • Kumanya, yiyecek ve içecekler
  • Teknede varsa su sporları için gerekli joker bot yakıt bedeli
  • Hava alanı transferleri
  • Yunan adaları yapılması durumunda gümrüklerdeki yurtdışı çıkış/giriş masrafları
  • Yurtdışı transitlog masrafları
  • Yabancı karasularındaki tüm liman vergileri ve palamar ücretleri
  • Tur güzergahındaki ören yeri giriş ücretleri ve opsiyonel kara turları

Yiyecek Ve İçecekler

Tatiliniz boyunca teknede yiyeceğiniz yemekler, içecekler, kullanılacak temizlik malzemeleri, tüp, buz vs gibi tüm tüketim malzemeleri kumanyayı oluşturmaktadır. Kumanya alışverişi hakkında tercih edebileceğiniz seçenekler tamamen size bırakılmıştır.

Seçenek 1 Turdan önce istekleriniz doğrultusunda hazırlanacak kumanya listesi alış verişini sizin adınıza biz yapabilir, siz gelmeden tekneye yüklenmesini sağlayabiliriz. Geldiğinizde alış faturaları üzerinden ilgili tedarkçilere nakit yada kredi kartı ile ödemesini yapabilirsiniz. Genel uygulamada size oldukça ciddi zaman kazandıran bu yöntem kullanılmaktadır.

Seçenek 2 Turdan önce istekleriniz doğrultusunda hazırlanacak kumanya listesi alış verişini siz yapabilir, tekneye yükletebilirsiniz.

Seçenek 3 Siz hiç bir şeye karışmaz tatiliniz buyunca size tam pansiyon konaklama sunarız. Bu durumda Standart, Lüks ya da Delüks menülerimizden birini tercih ederek kişi başı günlük 35 ile 55 Euro arasında değişen bir bedel ödeyerek alkollü içecekler hariç herşey dahil tatilinizi yapabilirsiniz. Alkollü içeceklerinizi dilediğiniz şekilde temin edip tekneye getirebilirsiniz.

Her seçenekte tüm servis tekne personeli tarafından yapılmaktadır. Kumanya listesi hazırlanırken tekne personeli de dikkate alınır.

Kiralama Süreleri

Guletlerin pek çoğunda özellikle yüksek sezonda Cumartesi başlangıç ve Cumartesi sabah bitiş olacak şekilde en az HAFTALIK kiralama yapılmaktadır. Düşük kapasiteli ufak guletlerde daha düşük süreli kiralamalar yapılabilmektedir. Düşük sezon dediğimiz Mayıs-Ekim aylarında ise dilediğiniz süre kiralama olanakları mevcuttur.

Tekneye biniş zamanı Cumartesi en erken saat 15.00 gibi olup tekneden iniş bir sonraki Cumartesi kahvaltı sonrası en geç saat 10.00.

İptal Koşulları

Rezervasyonu iptal ettirme hakkınızı kullanmak istediğinizde, rezervasyonu onaylama ve iptal tarihleri arasındaki zaman aralığına bağlı olarak aşağıda belirtilen iptal koşulları uygulanmaktadır:

  • Tekneye giriş tarihinden 90 gün ve öncesinde yapılan iptallerde, ödenmiş olan kaparo bedelinden toplam tur bedelinin % 20’si kesilerek kalan tutar tarafınıza iade edilir.
  • Tekneye giriş tarihinden önceki 89 ile 30 gün içerisinde yapılan iptallerde, ödenmiş olan kaparo bedelinden toplam tur bedelinin % 40‘ı kesilerek kalan tutar tarafınıza iade edilir.
  • Tekneye giriş tarihinden önceki 29 gün içerisinde yapılan iptallerde, tur bedelinin tamamı tahsil edilir.
x