Şifrenizi Sıfırlayın

Arama Sonuçları

Yat Kiralamada Neden Naviera?

Yat kiralama hizmetlerinde Naviera, 20 yıla aşkın konaklama ve turizm deneyimi ile sizlere eşsiz bir tatil vaat ediyor. Güvenilir hizmet anlayışını, alanında uzman personellerle birleştirerek, bütçenize uygun tatil fırsatları sunuyoruz. Sektörde sağlam temeller üzerine kurduğumuz hizmet anlayışımız, firmanın misyonunda ve vizyonunda yer alan “kaliteli hizmet, bütçeye uygun fiyatlar” prensibiyle müşterilerimizi buluşturuyoruz.

Naviera sadece Türkiye limanlarında değil, Akdeniz Bölgesinde çeşitli limanlarda hizmet sağlayabilmektedir. Bu noktada sahip olduğu iş ortakları ve mürettebatlarıyla birlikte, sizlere güzergahınıza uygun çözümler sunabilmektedir. Sektörün öncüleri arasında yer alan Naviera, eğitimli personeliyle, müşterilerinin 5 yıldızlı bir otel konforuyla tatil geçirmesi için gereken bütün aşamaları sağlamaktadır.

Naviera ile Mutlu Bir Tatil

Naviera, sağladığı yat tatili anlayışında, seçim yapılan gulet teknesi tatil paketine kadar her aşamada müşterilerinin memnuniyeti için gereken adımları sağlamayı kendine görev olarak bilmektedir. Tatil içerisinde müşterilerin yaşayabileceği potansiyel olumsuzluklara karşı mürettebat gerekli eğitimleri alarak müdahale edebilmektedir. Buna ek olarak yolcuların tamamının sigortaları şirketimiz tarafından yapılmaktadır. Covid-19 sürecinin hayatımızda bu kadar yer etmesinin ardından, yatlarımızın tamamı her tur öncesinde dezenfekte edilerek, konuklarımız için en mükemmel olacak halde bırakılmaktadır. Siz de Naviera tatil kültürünün bir parçası olarak, sevdiklerinizle gönül rahatlığıyla açık sulara açılabilirsiniz.

Tur boyunca ayrıca mürettebat, hijyen ve temizliği ön planda tutarak, yaşam alanlarının düzenli bakımlarını ve temizliklerini yapmaktadır. Günlük seyir işleyişi ve mürettebat hizmetleri ile ilgili detayları iletişim adresinden bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Naviera Müşteri Yorumları

Naviera, sektörün öncü firmalarından biri olmasını memnun müşteri geri bildirimlerine borçludur. Naviera ile mavi yolculuğa eğer ilk kez çıkacaksanız, memnun müşteri ailemizin arasında siz de yerinizi alacaksınız. Yat kiralama Tatil kültürünüze yeni bir kültür katarken, bunu alanında uzman ekip arkadaşlarımızın tamamen hizmet odaklı olan yapılarıyla ve kültürleriyle sağlayacaksınız. Bugün siz de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak, kaliteli bir tatil deneyimini bütçenize uygun fiyatlarda değerlendirmek için Naviera’yı tercih edebilirsiniz. Tatilinizi, sevdikleriniz ve kendiniz için özel kılın. Siz de Naviera’nın mutlu müşterileri arasında yerinizi alın.

Tekne Kiralamak için bizimle iletişime geçiniz.