Şifrenizi Sıfırlayın

Arama Sonuçları

Dreamland

Tekne Açıklaması

Dreamland Gulet Yatı

2006 yılında üretimi gerçekleştirilen yat Dreamland, Bodrum’da hizmet veren en lüks yatlardan biridir. 2016 yılında yeniden restore edilen ve günümüz şartlarına uygun bir hale getirilen bu yat, en yeni teknolojilerle ve birinci sınıf kalitede malzemelerle donatılmıştır. Sahip olduğu tüm özellikleri ve sunduğu geniş kullanım alanıyla rüya gibi bir tatil imkanı sunabiliyor.

31 metre uzunluğuna sahip olan yat Dreamland, devasa büyüklükteki yelken ekipmanları, güvertedeki geniş ve aydınlık salonu, güneşlenme minderleri ve bunun gibi çeşitli donatıları ile misafirlerini hoşnut edebiliyor. 4’ü triple 2’si master olmak üzere 6 adet kabinin yer aldığı bu teknede, kabinlerin her birinde ayrıca klima, duş ve WC üniteleri yer alıyor. Bu durum ise misafirlerin rahatlığı açısından önemli bir fayda sağlayabiliyor.

Dreamland yatını genel olarak incelediğimizde, gören herkesin etkilendiği bir güverte karşımıza çıkıyor. Misafirlerin güvenliği, rahatlığı ve konforu için her türlü ayrıntının yer verilerek dizayn edildiği bu yat, misafirlerine en kaliteli, en lüks ve en muhteşem tatil olanaklarının taahhüdünü sunuyor. Gulet türündeki bu son derece lüks yatta TV’den DVD’ye, müzik sistemlerinden internete kadar pek çok farklı donanıma da yer veriliyor.

Bodrum ya da çevresinde kiralanarak Ege ile Akdeniz’in o muazzam denizinde doyasıya yüzmek, suyun ve güneşin tadına doyabilmek için tercih edilen Dreamland yatı, misafirlerine 5 yıldızlı otel konforu sağlıyor. Bu doğrultuda tekne ile gökyüzü kadar mavi bir tura çıkabilme fırsatı sunan bu yat, yolcularının her türlü ihtiyacını gözeterek tasarlanmış ve hizmete sunulmuştur.

Dreamland ile Bodrum’dan yola çıkarak bölgedeki birçok koyu, adayı ya da limanları ziyaret edebilme fırsatı elde eden yolcular, aynı zamanda açık denizlerde pek çok farklı su sporları ile de adrenalini doruklarında yaşayabilme şansına sahiptir. Dreamland’de kano, olta takımı, ringo, su kayağı, wakeboard ve şnorkel ekipmanları gibi pek çok farklı ekipmana yer verilirken, misafirler diledikleri takdirde şnorkel ekipmanları ile deniz altı dünyasını keşfedebilme ya da su kayağın deneyimleme imkanına sahiptir.

Dreamland yatını minimum 1 haftalık olarak kiralayabilmek mümkün. Genellikle yeme, içme gibi ekstralar için de yine belli bir ücret ödemek gerekirken, yolcular bütçesine uygun seçenekler arasında seçim yapabilme ve buna göre hizmet alabilme şansına da sahiptir. Ayrıca aynı teknede daha fazla donatı görmek ve çeşitli ekipmanlar da eklemek isteyenlerin ayrıca kira bedeli ödemesi gerekebilir.

Yolculuk boyunca misafirlere eşlik edecek olan 4 kişilik yat mürettebatı, yemek, temizlik, bakım ve bu gibi teknik konularda yardımcı olurken, aynı zamanda tatilin çok daha bir hal almasını sağlamaktadır. Sizlerde aileniz ya da sevdiklerinizle unutulmayacak anılar biriktirebilmek, huzurlu ve keyifli bir tatil geçirebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede kendiniz için uygun fiyat teklifleri alabilir, dilediğiniz zaman için yerinizi ayırtabilirsiniz.

 

Tekne Detayları
Property ID: 2905
Uzunluk: 31 m
Genişlik: 7,5 m
Yolcu Sayısı: 12
Kabin Sayısı: 6
Mürettebat: 5
Yapım/Yenileme Yılı: 2006
Klima: Var
Jeneratör: 2 x 20 kVA ONAN
Motor: 2 x 360 Hp IVECO
Tekne Özellikleri
Diğer Özellikler
Balık Malzemeleri
Jet Ski
Servis Botu
Su Oyuncakları
Su Sporları
Tavla Okey...
Fiyat € 1650

Fiyatlar

Mayıs
€ 1650
Haziran
€ 2300
Temmuz
€ 2300
Ağustos
€ 3000
Eylül
€ 2300
Ekim
€ 1650

Teklif İsteyin

Favorilere Ekle
Mesaj Gönderin
Paylaş
  • Rezervasyon formu

  • Gelişmiş Arama


Benzer Yatlar

image
€ 1,550 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:12
Kabin:6
image
€ 900 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:8
Kabin:4
image
/günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:9
Kabin:4
image
€ 1,995 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:17
Kabin:8
image
€ 1,320 /günlük
Bölge:
Yolcu Kapasitesi:14
Kabin:7
image
€ 4,000 /günlük
Yolcu Kapasitesi:8
Kabin:4

Fiyata Dahil

  • Başlangıç limanı masrafları ve çıkış işlemleri
  • Seyir belgesi ve gerekli işlemler için gemi acentesi masrafları
  • Palamar ücretleri
  • Mürettebat servisi
  • Kullanma suyu
  • Dizel ve benzin giderleri
  • Nevresim takımları ve banyo havluları
  • Yattaki ekipmanların kullanımı
  • Yat sigortası (kişisel seyahat sigortası yaptırmanızı tavsiye ederiz.)

Fiyata Dahil Değil

  • KDV
  • Kumanya, yiyecek ve içecekler
  • Teknede varsa su sporları için gerekli joker bot yakıt bedeli
  • Hava alanı transferleri
  • Yunan adaları yapılması durumunda gümrüklerdeki yurtdışı çıkış/giriş masrafları
  • Yurtdışı transitlog masrafları
  • Yabancı karasularındaki tüm liman vergileri ve palamar ücretleri
  • Tur güzergahındaki ören yeri giriş ücretleri ve opsiyonel kara turları

Yiyecek Ve İçecekler

Tatiliniz boyunca teknede yiyeceğiniz yemekler, içecekler, kullanılacak temizlik malzemeleri, tüp, buz vs gibi tüm tüketim malzemeleri kumanyayı oluşturmaktadır. Kumanya alışverişi hakkında tercih edebileceğiniz seçenekler tamamen size bırakılmıştır.

Seçenek 1 Turdan önce istekleriniz doğrultusunda hazırlanacak kumanya listesi alış verişini sizin adınıza biz yapabilir, siz gelmeden tekneye yüklenmesini sağlayabiliriz. Geldiğinizde alış faturaları üzerinden ilgili tedarkçilere nakit yada kredi kartı ile ödemesini yapabilirsiniz. Genel uygulamada size oldukça ciddi zaman kazandıran bu yöntem kullanılmaktadır.

Seçenek 2 Turdan önce istekleriniz doğrultusunda hazırlanacak kumanya listesi alış verişini siz yapabilir, tekneye yükletebilirsiniz.

Seçenek 3 Siz hiç bir şeye karışmaz tatiliniz buyunca size tam pansiyon konaklama sunarız. Bu durumda Standart, Lüks ya da Delüks menülerimizden birini tercih ederek kişi başı günlük 35 ile 55 Euro arasında değişen bir bedel ödeyerek alkollü içecekler hariç herşey dahil tatilinizi yapabilirsiniz. Alkollü içeceklerinizi dilediğiniz şekilde temin edip tekneye getirebilirsiniz.

Her seçenekte tüm servis tekne personeli tarafından yapılmaktadır. Kumanya listesi hazırlanırken tekne personeli de dikkate alınır.

Kiralama Süreleri

Guletlerin pek çoğunda özellikle yüksek sezonda Cumartesi başlangıç ve Cumartesi sabah bitiş olacak şekilde en az HAFTALIK kiralama yapılmaktadır. Düşük kapasiteli ufak guletlerde daha düşük süreli kiralamalar yapılabilmektedir. Düşük sezon dediğimiz Mayıs-Ekim aylarında ise dilediğiniz süre kiralama olanakları mevcuttur.

Tekneye biniş zamanı Cumartesi en erken saat 15.00 gibi olup tekneden iniş bir sonraki Cumartesi kahvaltı sonrası en geç saat 10.00.

İptal Koşulları

Rezervasyonu iptal ettirme hakkınızı kullanmak istediğinizde, rezervasyonu onaylama ve iptal tarihleri arasındaki zaman aralığına bağlı olarak aşağıda belirtilen iptal koşulları uygulanmaktadır:

  • Tekneye giriş tarihinden 90 gün ve öncesinde yapılan iptallerde, ödenmiş olan kaparo bedelinden toplam tur bedelinin % 20’si kesilerek kalan tutar tarafınıza iade edilir.
  • Tekneye giriş tarihinden önceki 89 ile 30 gün içerisinde yapılan iptallerde, ödenmiş olan kaparo bedelinden toplam tur bedelinin % 40‘ı kesilerek kalan tutar tarafınıza iade edilir.
  • Tekneye giriş tarihinden önceki 29 gün içerisinde yapılan iptallerde, tur bedelinin tamamı tahsil edilir.
x